Diablo 3, Ozone.bg и още нещо

В последните дни се случиха няколко неща. Вместо да пиша отделни постове, всичко е побрано по-долу.

Diablo 3 – Collector’s Edition и Ozone.bg
На 12.04 в Ozone.bg беше пуснато дългоочакваното колекционерско издание. Въпросното беше пуснато за поръчки в 11:00. Между 10:55 и 11:05 сайтът едвам удържа под напливите от купувачи. Колекционерските издания обаче свършиха за 1-2 минути (буквално). За щастие (или не) аз не хабих нерви, защото вече си поръчах Standard Edition-а (както споменах и тук).

Както може би се досещате последва великото мрънкане на народите. Изляха се куп неща против Ozone.bg (неоснователни според мен). Не че ги защитавам, но като знам как повечето са натискали F5 по 3-4 пъти в секунда и как после мрънкаха, че ще си купуват изданието от Амазон, съм на страната на Ozone. Все пак Ikarus каза, че Activision им определили 20:1 съотношение между стандартните и колекционерските издания. Всички сме наясно, че това е ОГРОМНА глупост, след като за SC2 бяха пуснати колекционерски издания в съотношение 1:10.

В края на краищата (в края на деня) тези, които бяха търпеливи (или разумни) успяха да се докопат до Diablo 3 – CE. На успелите – честито. На неуспелите – престанете да мрънкате и си го купете от другаде (ако сте готови да хейтвате неоснователно Ozone) или го заявете за доставка от Ozone, все още има шанс да се сдобиете с играта.

Diablo 3 Launch Party
Излезе информация и за очакваното Launch Party на Diablo 3. Въпросното ще се състои на 14.04. в бар Rockit. Повече информация ще намерите тук.Въпреки желанието ми да присъствам може и да не ме огрее, понеже нямам 18 (Дойде момента, в който и на мен ми се прииска да съм роден в първата четвърт на годината). Все още очаквам отговор от Ozone или бар Rockit дали ще има опция за посещение с придружител. Ако има тая опция, ще се почват преговори вкъщи :D.

Diablo 3 FB Ozone.bg игра
Знаете (или може би не), че не съм от привържениците на Facebook. Въпреки това, няма как да не я спомена тази игра/томбола, все пак за Diablo говорим.
Ако вече сте си поръчали Диабло 3 от Ozone.bg (било то обикновен или колекционерски едишън), отидете тук, въведете пощата с която сте се регистрирали в Ozone и в другото поле въведете номера на вашата поръчка (Номерът се намира в меню Моите покупки, най-вляво на самия ред в колонка # ). Всеки петък до 15-ти май Озонци ще теглят по 1 човече/участниче, което ще получи своя pre-order като подарък (т.е. безплатно).Успех!

P.S. Види му се края!

Advertisements

One thought on “Diablo 3, Ozone.bg и още нещо

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s