Portal 2 Perpetual Testing Initiative

Когато Portal 2 излезе всички изиграха набързо кампанията (Освен мен естествено, аз само малко успях да изиграя от нея) и активно започнаха да очакват level editor / creator. Е, въпросният вече може да се свали (съвсем безплатно) от Steam.

Всеки желаещ може да направи свой Portal пъзел и да го „публикува“ в Steam Workshop, така че всеки да пробва вашето „ниво“. Аз ще си поиграя и ще пиша отново, ако успея да създам нещо хубаво… абе каквото и да е. 😀

Ако все още не сте играли/чували за Portal, много жалко за вас. Portal е една от онези игри (Гениално създадние на Valve), които задължително трябва да се играят. Както Portal така и Portal 2 са пълни с огромна доза комедия (ама наистина от онази комедия, която те кара да се смееш с глас), екшън, пъзели и торта. По случай на Perpetual Testing Iniative, в Steam можете да си закупите (с голяма отстъпка) Portal 2 (До петък). Ако пожелаете, можете дори и да си купите Portal + Portal 2 бъндъл за около 8 евро (Пари – вестници).
Portal 2 е достъпен в Steam на цената от 5$/5€ (пак повтарям – до петък!).

Ако имате някое готино ниво, което искате да споделите (независимо дали е създадено от вас или не), драснете по един коментар с линка, та да го пробваме всички.

На работа! There’s science to do! SCIENCE!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s