Pyromania

Миналите няколко дни бяха eventFULL откъм Valve новини, БЛАГИНКИ и огромна доза епичност. В този пост ще събера информацията за новите неща около Pyro.

1. По време на тридневната Pyromania – фиеста, пичовете от Valve пуснаха дългоочаквания клип от поредицата Meet the Team – Meet the Pyro. Лудница!

2. Нещата видяни в клипа всъщност вече са реалност. Държа да отбележа, че всеки, пуснал играта до 5 юли ще получи VINTAGE Pyrovision Goggles (all classes), с които ще можете спокойно да се потопите в Pyroland (Страната на чудесата, представена и в клипа Meet the Pyro по-горе). KEEP CALM, ако вече сте изпуснали 5 юли, също можете да получите очилата (само че не винтидж) при простичко доминиране на друг индивид, носещ Pyrovision Goggles. Относно останалите нови предмети (които също дебютират в клипа) можете да прочетете тук.

3. Чисто нов game mode, който всъщност е странна смесица между други модове на играта – Doomsday. В Doomsday целта на двата отбора е да се докопат до куфарче с Australium (в стил CTF гейм мод-а) и да поставят куфарчето с явно взривоопасния Australium в бойната глава на голяма ракета, посредством лифт/бавноиздигаща се платформа. Аз лично изиграх няколко игри на Doomsday и като цяло ми допадна. Картата е доста завъртяна, забутана и много бърза. Остана само останалите играчи да свикнат с нея и с главната идея на мода и сичко ще е ОК. Също пробвах и очилцата и поиграх в Pyroland. Всичко е шарено, дъгички, балончета, кексчета и еднорози. Иди после кажи, че имало насилие в тая игра :D.

И като за край – докато си играете до 5-7 юли ще ви се падат разни странни item-и. Примерно разни обгорели неща или купчинки с пепел. С 4 от тези обгорели предмети можете да крафт-нете (посредством крафтинг системата) специална купчинка от която можете да извадите предмет. 😉

EDIT: Pyromania Част 2

Advertisements

2 thoughts on “Pyromania

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s