Team Fortress 2 – Mann vs. Machine [Ден 3]

1GB ъпдейт и survival e тук!!!
Цялата информация относно нещата обявени третия ден (днес) можете да прочетете тук.

За всекиго по нещо! За любителите на ачийвмънти има 35 нови. За любителите на предмети (оръжия, шапки, талисмани и т.н.) е т.нар. Mann Up Mode, до който ще се стига чрез закупуване на специално билетче от TF2 Store, на цена от $0.99. Със всяко билетче получавате по една игра в Mann Up Mode-а, която се състои от всички мисии последователно (след време ще има повече). В този мод ще имате възможност да получите редки предмети свързани с роботите/новия мод.

За тези които не искат да дават допълнително пари, обикновеният MvM (Mann vs. Machines) мод е абсолютно безплатен. Картите за сега са три (ЗА СЕГА!). Информация за третата карта можете да намерите тук.

Всичко относно Mann Up Mode е подробно обяснено ето тук, за желаещите да почетат.

Въпреки падането на Valve сървърите днес за около час (час и нещо), успях да поиграя 3-4 часа на новия MvM мод. Мода е изключително забавен, труден и наистина трябва да се мисли докато се играе. Не всяка комбинация от персонажи действа и е ефективна. А за умниците да споделя – 6 инженера е отвратително лош избор. В играта много готино е направена и ъпгрейд система, като между (а мисля че и по време на) вълните можете да харчите кредити насъбрани в играта за ъпгрейд на героя, както и на всяко оръжие поотделно. Възможните комбинации са много. Личните ъпгрейди са например различни резистове (огън, blast) или ускорено ходене, по-високо скачане и т.н. Ъпгрейдите свързани с оръжията са – ускорено презареждане, повече damage, увеличен пълнител, увеличено ammo, ускорено стреляне, piercing ammo и др.

Ако някой иска да играем – да пише в Steam. Можете да ме намерите под иметo Shadowmar.

Advertisements

2 thoughts on “Team Fortress 2 – Mann vs. Machine [Ден 3]

    1. Като влезеш в играта има бутон (отгоре надолу май втория се пада), на който пише CO-OP и има малка иконка MvM. Като влезеш имаш избор два бутона. Натискаш десния (в момента не мога да проверя какво точно пише на него). След като избереш десния бутон избираш която мисия искаш ИЛИ над изброените мисии маркираш – Any mission. И след това търсиш игра (след чакане 2-3 минутки те връзва)

      ИЛИ

      Като пуснеш играта влизаш в Find Servers. Отдолу във филтъра за търсене на сървъри в полето Include пишеш MvM. И оттам вече си избираш някой отключен сървър от появилите се. За да се включиш в играта, а не само като spectator гледай да влизаш в сървъри само с 2-5 човека.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s