The International 2013 Recap (Giveaway winner)

The International 2013 приключи! Шведите взеха големите пари (Alliance), а NaVi се биха мъжки и си заслужиха второто място.Публиката

Гледах TI миналата година от начало до край и мога съвсем спокойно да заявя, че тази година Valve надминаха всичките (!) ми очаквания. Организацията беше перфектна (Що се касае до тези като мен, които са наблюдавали целия турнир от вкъщи), различни коментатори за различните мачове, студио преди и след всеки мач, представяне на всеки отбор поотделно, feature видео за всеки един отбор, статистики, професионален репортер, който въпреки нулевите си познания около Dota се справи чудесно (Kaci)… Абе, Valve се бяха погрижили за всичко, а единственото, което трябваше да направи всеки зрител е да си пусне stream-а и да се забавлява.NaVi побеждават Orange

За тези от вас, които са пропуснали който и да е мач от турнира, или не са гледали турнира въобще, или не се интересуват от Dota, но пък им е интересно какъв пък ще да е тоя турнир, всички записи се намират ето тук, a в канала на DotaCinema можете да намерите сумати интервюта от event-a, както и Top Plays / Top Fails от турнира.

The International 2013 Shadowden Giveaway Extravaganza (Победители)

Само двама успяха да познаят в предишния пост победителите на TI 3 (Alliance) – AGmurdercore и krisi123456789. Поздравления и на двамата, но тъй като трябва да има само един „победител“, на произволен принцип избрах победителят да е AGmurdercore. Понеже той има право да си избере три от игрите, ще изчакам да разбера кои са те и тогава ще раздам останалите кодове на желаещите. Моля всеки, който не е ползвал email-a си при оставянето на коментар на миналия пост, да го направи в този, за да има къде (евентуално) да ви пратя наградите.

EDIT: Понеже писах на AGmurdercore преди два дни, давам краен срок да ми отговори до утре (15.08.) в  20:00 часа. Ако не го направи до тогава, победител ще е единствената резерва (krisi123456789).

EDIT 2: Честито на AGmurdercore, той си спечели три игри по избор (за съжаление останалите избрали същите игри няма да ги получат) и те са: Dynamite Jack, Beat Hazard Ultra и Nightsky.

Останалите игри са разпределени както следва:

 • sky – Dear Esther
 • Mart0_G – Capsized
 • BerchBG – Tiny and Big in Grandpa’s Leftovers
 • Митко – English Country Tune (Човека не си е поискал игра, но тази игра остана без желаещи, а той си е направил труда да коментира, за това получава игрица)
 • Radoslav – Intrusion 2
 • inFamouz[BG] – Oil Rush (Другия желаещ за тази игра беше Milqn, но хвърлях монета (Наистина си извадих монета от портфейла и я хвърлях) и тя реши играта да отиде при inFamouz)

Поздравления на печелившите, да си играете със здраве. Ще се свържа чрез имейл със всеки един, ако до утре сутринта (16.08) в 10:00 някой не се отзове, играта ще си намери друг собственик.

EDIT: Правилата са си правила, игрите Capsized, English Country Tune и Intrusion 2 ще си намерят нови собственици при следващия Giveaway.

Advertisements

3 thoughts on “The International 2013 Recap (Giveaway winner)

  1. не знам защо излизам с друго име ( ако искаш провери по ID, че съм същия ), ама ако искаш пиши и на тоя от коментара под поста

   1. Ще го обмисля, понеже имаш преди това коментар с предположение NaVi с ник inFamouz[BG]. Ако AGmurdercore не се обади, може да реша и да няма победител. Ще видим.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s