ON!fest 2013 – що е то?

Този текст отново е за онези, които и грам идея си нямат, а може би и за другите, които имат бегла представа – Какво аджеба *insert more foreign words here* е ON!fest?

ON!fest е фестивал за „младежи“ (думата е в кавички, защото смятам, че на ON!fest може да се намери за всекиго по нещо), конвенция за нърдове, празник за гийкове… абе, предпочитам хубавата българска дума – събор. ON!fest събира на едно място много от нещата, нравещи се на младото (а и не само на младото) поколение. ON!fest се случва за трета поредна година в IEC София (Inter Expo Center, a.k.a. Голямата лъскава сграда на Цариградско) и тази (по данни на организаторите) се очаква да го посетят около 15 000 човека. ON!fest 2013 ще е ON от 20.09. до 22.09.

Онфест в цифри, клик на картинката за цялата инфографика.

Само някои от многото зони / неща, които можете да преживеете (it’s all about the experience) са: Gaming (Естествено, започвам с гейминга – По време на ON!fest ще се проведат турнири по League of Legends, Dota 2 и Starcraft 2, като турнира по LoL ще е финал на най-големия балкански турнир (Естествено ще присъстват и други игри (вкл. конзолни)), Sports (Обособени зони за паркур, скейтборд, колела и др.), Anime (Аниме културата, ще разполага с цяла зала. Всичко, де що се асоциира с аниме – ще е там. За трети пореден път ще има и Cosplay, а българските косплеъри никога не разочароват), Graffiti (Дедицирана (брех, каква хубава българска дума) зона за графити артисти), Dance (уъркшопове (още една хубава българска дума), състезания, награди) и традиционно – ON!Party. 

Другото голямо нещо (според мен) по време на ON!fest е Game Dev Summit Bulgaria, на който тази година ще има и още повече лекции и лектори.

Има още много много неща, които ще могат да се намерят на ON!fest, включително игри, награди, тениски, работилници, фотография, card games, музика… Абе лудница.

Повече информация можете да намерите в сайта на ON!fest (onfest.bg), а за сравнение – по-долното видео, което е малък recap на ON!fest 2012.

Билетите за ON!fest са налични от около седмица – две, а онлайн можете да си купите билет чрез мрежата на Eventim (onfest.bg), а също и чрез Ozone.bg.

Ще се видим на ON!fest.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s